Arabuluculuk Hizmetleri



Arabuluculuk, tarafların anlaşamadığı konularda etkili çözüm önerileri üreterek tarafların ulaşmasını sağlamaktadır. Kısacası tarafların uyuşmazlıklarında barışçıl bir yöntem kullanmaktadır.
İskenderun arabulucu avukat hizmeti almaya ihtiyacınız var ise sizler de alanında profesyonel arabuluculuk hukuk bürosu ile iletişime geçebilirsiniz. 10 yılı aşkın sunduğu arabulucu hizmetleri ile tanınan Arb. Av. N. Gökçe ERTAN'dan hizmet alabilirsiniz. Arabulucu görevini yaparken eşit, tarafsız ve görevini özenle sürdürmelidir. Taraflar ile uyuşmazlık durumlarda en etkili çözüm fikirleri sunarak hukuksal uyuşmazlığın önüne geçilmektedir. Bu yönde uzmanlık eğitimi alarak "Arabulucu Avukat" olarak arabulucu Osmaniye de hizmet vermektedir. Sizler de ticari uyuşmazlıklarında, tüketici uyuşmazlıklarında, kira uyuşmazlıklarında, sigorta uyuşmazlıklarında, aile hukuk uyuşmazlıklarında ve işçi/işveren uyuşmazlıklarında arabulucu Hatay Arb. Av. N. Gökçe ERTAN Arabuluculuk & Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilirsiniz.

İskenderun'da Arabuluculuk Hukuk Bürosu
Arabulucu İskenderun, Türkiye'nin önde gelen hukuk bürosu olarak deneyimli avukatları ile uyuşmazlık sorunlarına çözümler sunuyor. Hem Ulusal hem de Uluslararası global firmalar, kuruluşlar ve kişiler için tüketici, ticari, kira, sigorta ve iş uyuşmazlıkları gibi konularda ihtiyari ve dava şartı arabuluculuk hizmetleri sunmaktadır. Çözülmesini istediğiniz her konuda arabuluculuk hizmeti almanızı önermekteyiz. Bünyesinde bağımsız, tarafsız ve alanında tecrübeli arabulucular ile hizmet sunuyor. Sizler de uyuşmazlıklar da Arb. Av. N. Gökçe ERTAN arabulucu İskenderun Arabuluculuk & Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilirsiniz.

Comments