Self- Publishing Nedir?


Oturduğunuz yerden kısa bir süre içerisinde kazanç artışına sahip olmak istiyor ve tüm seçenekleri değerlendirmeye başlıyorsanız artık işiniz çok kolay olacaktır.

Blog yazmak isteyen tüm kişilerin diledikleri gibi bir alana sahip olabilmelerine fırsat tanınacak bir sistem meydana getirilmektedir. Tüm kişiler kendi oluşturdukları sayfalar çerçevesinde kazanç elde etmeye başlayacaktır. Kişiler diledikleri sayıda yayın yapabilme fırsatına sahiptir. Yapılan her yayın sonucu ya da yayınlanan her kitap sonucunda kişiler kazanç elde etmeye başlamaktadır. Burada yalnızca belirli kişilere değil tüm bireylere hitap edilecek işlemler söz konusu olmaktadır. Aradığınız birçok avantajlı seçeneğe kendi tercihleriniz sonucunda sizlerde sahip olabilirsiniz.

Tercih Edilen Fırsatlar
Self -publishing aracılığı ile birçok farklı seçeneğe tüm bireyler oldukça kolay sahip olabilecektir. Herkes tarafından ilgi gören bu alan ile kişiler beklentilerini karşılayacak oranda gelir elde edebilmektedir. Kişiler diledikleri her türlü seçeneği kolayca yayınlayabilecek ve yazar olma yolunda uzun soluklu beklenmesi gereken sürecin aksine pratik bir süreç yaşayacaktır. Yazarak para kazanmak isteyen ve bu sayede birçok farklı yerden gelir elde etmeyi bekleyen kişiler diledikleri sayıda kitap yayınlamak hakkına sahip olacaktır. Yapılacak olan her yayın kişiye bağlı sonuçlar meydana getirecektir. Sizler de tüm bu fırsatlara kısa sürede sahip olabilirsiniz. Aradığınız fırsatlar sürekli gelir elde edebilmenize yardımcı olarak tercih ettiğiniz çalışmaları en iyi şekilde ortaya koyabilmenize yardımcı olacaktır.

Comments